top of page
H&L-269 (1).jpg

Ontdek de magie van mijn ecologisch geteelde bloemen op je feest. Ervaar hoe mijn passie voor bloemen je evenement kan transformeren. Bloemen zorgen voor extra feestelijkheid en brengen vreugde. Laat je feest stralen met lokale bloemen, geteeld op enkele kilometers van je eigen deur. 

Wil jij een feest geven met net dat tikkeltje extra liefde?

Een feest organiseren brengt vaak een beetje stress mee. Er zijn zoveel dingen waaraan je moet denken. Laat het denken over de aankleding van je feest met een gerust hart aan mij over. Bij grotere feesten houden we eerst een brainstorm momentje. Wat zijn jullie wensen en wat kan ik voor jullie betekenen? Ik ben een vat vol ideeën en deel deze graag met jou om samen te komen tot een prachtig totaalbeeld. Daarna ga ik zelf aan de slag en ontzorg ik jullie volledig! Ik zet alles klaar voor je feest, jullie moeten alleen aankomen en genieten van alle vrolijkheid rondom jullie heen.

FEEST AANKLEDING DOOR DE MEIR.BLOEM.HOEVE

Kies voor rust

H&L-269 (1).jpg

Wil je een feest met net dat tikkeltje extra liefde?

Ontdek de magie van mijn ecologisch geteelde bloemen op je feest. Ervaar hoe mijn passie voor bloemen je evenement kan transformeren. Bloemen zorgen voor extra feestelijkheid en brengen vreugde. Laat je feest stralen met lokale bloemen, geteeld op enkele kilometers van je eigen deur. 

Als je zelf graag creatief aan de slag gaat, ben ik er ook voor jou. Je kan zelf je gevulde vaasjes komen ophalen en je feest aankleden. Misschien schik je wel zelf graag de bloemen in je vaasje? Dan oogst ik voor jou mijn bloemen op hun beste moment. En geef je een prachtige selectie mee waar je zelf mee aan de slag kan!

Ben je zelf graag creatief?

Hanne Van Riel

Voor de bloemetjes op onze trouw contacteerden wij Kim van de Meir.bloem.hoeve. Wij trouwden in een tent dus er kwam heel wat meer bij kijken qua decoratie. Zowel binnen als buiten moest er nagedacht worden over hoe en wat. We kozen voor verse bloemen in de tent en voor zowel verse- als droogbloemen buiten de tent. Om een beeld te geven nodigde ze ons zelfs bij haar thuis uit. Ze kwam met zoveel leuke ideeën af. Echt top. Op onze grote dag waren we nog meer verbluft. Het resultaat was prachtig! Kim is echt een meerwaarde voor de aankleding van je feest. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor al haar goede zorgen.

Een echte aanrader!! Wij zijn supertevreden over alles wat de Meir.bloem.hoeve voor ons betekende.

Ecologisch en gastvrij

Onze bloemen zijn niet zomaar bloemen. Ze zijn altijd kraakvers, omdat ze van eigen teelt zijn. Ze worden met liefde en passie geselecteerd, gezaaid en verzorgd tot mooie sterke bloemen, samengevoegd in prachtige speelse boeketten. Bloemen op je feest geven meteen een gevoel van gastvrijheid en ik weet dat je sowieso meer dan een complimentje gaat krijgen over de prachtige aankleding. 

H&L-269 (1).jpg

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat over je feest of evenement aan te kleden. We bekijken samen wat past bij jouw wensen en noden. Samen met jou werk ik een prachtig concept uit, maar ik geef je alvast een ideetje waarmee ik kan helpen! 

Aankleding evenement

  • Gevulde kleine vaasjes

  • Grote boeketten in vaas voor aan je inkom of op de presentatietafels voor het eten

  • Grote eye-catchers met verse bloemen of droogbloemen

  • Dame Jeanne vazen gevuld met pampas, zelf geoogst, rechtstreeks bij de teler.

  • Statief aangekleed met droogbloemen voor een welkomstbord

  • Bruidsboeketten en gooiboeketten

  • Corsages en haaraccesoires

  • Pampaswolken voor in de feestzaal

  • ...

Wil je een feest dat nog even blijft nazinderen bij je gasten? Dat wauw effect creëren met een prachtige aankleding? Vraag dan zeker een kennismakingsgesprek aan. Geef de geplande datum al door en een eerste beeld van jullie wensen. Klein en gezellig? Of een groot feest met alles erop en eraan? Ik kan met mijn bloemen altijd het juiste gevoel creëren!

PRACHTIGE FEESTEN & EVENEMENTEN ZONDER ZORGEN

Een ervaring op maat

bottom of page