top of page
4.jpg

Wil je je werkruimte of wachtruimte transformeren? Een glimlach op het gezicht van je werknemers of bezoekers?

Met prachtige bloemen van de Meir.bloem.hoeve op je kantoor of in je wachtruimte creëer je een oase van rust, voeg je een vleugje vrolijkheid toe en ondersteun je tevens duurzaamheid.

Tulpen banner.jpg

Met prachtige bloemen van de Meir.bloem.hoeve op je kantoor of in je wachtruimte creëer je een oase van rust, voeg je een vleugje vrolijkheid toe en ondersteun je tevens duurzaamheid.

Wil je je werkruimte of wachtruimte transformeren? Een glimlach op het gezicht van je werknemers of bezoekers?

Bij de Meir.bloem.hoeve telen we met veel liefde en zorg, lokale, seizoensgebonden bloemen in onze tuin in Brecht. Onze bloemen zijn niet alleen prachtig, maar ze zijn ook duurzaam en milieuvriendelijk.

SEIZOENSVERBONDEN & LOKAAL

Een rustmomentje

Onze bloemen zorgen voor meer productiviteit en creativiteit op de werkvloer. Én jij hoeft er helemaal niets voor te doen. Geen bloemen gaan kopen, tijd verliezen, laat staan de oude bloemen weggooien en vuile vazen uitwassen. Absolute ontzorging, met als resultaat een boost van productiviteit voor jouw en je team. Een kans die je met een glimlach moet grijpen!

ECOLOGISCH & EERLIJK

Productiviteitsboost

Ontdek de magie van lokale en eerlijke bloemen! Laat je verrassen door onze speelse boeketten, die elke keer anders zijn en samengesteld worden met bloemen die de natuur ons op dat moment schenkt. 
 

Denk aan prachtige tulpenboeketten in het voorjaar, uitbundige boeketten in de zomer en herfstboeken in het najaar. 

Wil jij je werk- of wachtruimte opfleuren?

Een groot hart voor bloemen, planten en alles wat mooi en groen is. Meer valt er niet te beschrijven, Kim doet deze job volledig met passie en dat zie je in elk boeket ze maakt! Een vaste klant erbij! 💐

Michiel De Bie

Ik kocht regelmatig veldboeketten voor mezelf en andere. Telkens prachtige, kleurrijke boeketten. Je ziet dat Kim de boeketten met liefde voor bloemen maakt. Ik had er ook telkens minstens een week plezier van!

Tinne

Kim maakt prachtige boeketten met bloemen uit eigen tuin. Kim stelt ze met heel veel zorg samen, altijd een pareltje. Ook haar droogbloem boeketten zijn subliem! Een dikke aanrader.

Nil Kimpe

Michiel De Bie

Een groot hart voor bloemen, planten en alles wat mooi en groen is. Meer valt er niet te beschrijven, Kim doet deze job volledig met passie en dat zie je in elk boeket ze maakt! Een vaste klant erbij! 💐

Tinne

Ik kocht regelmatig veldboeketten voor mezelf en andere. Telkens prachtige, kleurrijke boeketten. Je ziet dat Kim de boeketten met liefde voor bloemen maakt. Ik had er ook telkens minstens een week plezier van!

Nil Kimpe

Kim maakt prachtige boeketten met bloemen uit eigen tuin. Kim stelt ze met heel veel zorg samen, altijd een pareltje. Ook haar droogbloem boeketten zijn subliem! Een dikke aanrader.

Ik ontzorg je volledig! Jij hebt telkens een nieuw vers boeket, aan je zaak geleverd zonder dat jij ergens aan moet denken. Niet aan de vazen, de bloemen of het onderhoud. Zelfs in de winter voorzie ik je van enkele droogbloemboeketten. Zodat je klanten telkens weer een prachtige nieuwe ervaring krijgen. 

Alle voordelen, zonder de zorgen

Mijn naam is Kim, ik ben de drijvende kracht achter de Meir.bloem.hoeve. Ik zorg voor schoonheid met heel veel liefde en dat geeft me vrijheid. Ik word gelukkig van andere mensen mee te laten genieten van deze schoonheid.

Ik zorg voor schoonheid

Voordelen van bloemen op de werkvloer

Bloemen verhogen de productiviteit, verbeteren de stemming, bevorderen creativiteit, verfraaien de omgeving en geeft een positieve indruk op bezoekers.

Voordelen van bloemen in de wachtruimte

Ze brengen kleur en schoonheid. Kijken naar bloemen verminderd stress, wat ideaal is in een wachtruimte waar mensen vaak nerveus zijn. Het zorgt ervoor dat de tijd sneller lijkt te gaan, en het geeft een positieve indruk. Het kan zelfs een conversatiestarter zijn en zorgt voor een gevoel van rust. Bloemen dragen dus bij aan een positieve en gastvrije ervaring! 

Een jaar vol bloemen voor jezelf en je klanten
Bloemen abonnement voor werkgevers
Een jaar vol bloemen voor slechts €34,50 per week

Te betalen per jaar of kwartaal

1. BESTEL JE ABONNEMENT
2. BLOEMEN GETEELD EN GEBONDEN IN BRECHT
3. MET LIEFDE WEKELIJKS GELEVERD*

* Buiten het seizoen zorg ik voor een afwisseling aan droogbloemen. Niet wekelijks. De plaatsen waar we leveren vind je terug in de Q&A.

 • Waar lever je?
  Ik kom leveren met prachtige bloemen aan je praktijk of bedrijf in de volgende dorpen: - Brecht - Sint Lenaarts - Westmalle - Rijkevorsel - Hoogstraten - Loenhout - Wuustwezel - Sint Job - Sint Antonius Zoersel Zit je ergens anders, maar wel in de buurt? Je kan nog altijd je aanvraag doen en dan bekijk ik zelf of het haalbaar is.
 • Kan ik per kwartaal betalen?
  Dit kan zeker! Geef dit door bij het aangaan van dit abonnement en ik zal dan per kwartaal een factuur bezorgen.
 • Zijn de boeketten steeds even groot qua volume?
  Nee, wij werken enkel met lokale seizoensbloemen. Dit wil zeggen dat we in bepaalde periodes minder aanbod hebben in de tuin, andere periodes zal er een overvloed zijn aan bloemen (bijvoorbeeld juli/augustus). De boeketten zullen zich verhouden naargelang het aanbod in de tuin. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er telkens een pareltje van een boeket bij u geleverd wordt!
 • Wat als ik twee boeketten wil laten leveren?
  Dat kan zeker! Je krijgt dan ook 10% korting op het tweede boeket. Dit komt dan op € 3.404,80 voor het ganse jaar!
 • Wat gebeurt er als ik vakantie neem tijdens een levering?
  Bij het aangaan van dit abonnement, kan u uw vakanties doorgeven. Samen wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: - Het boeket kan alsnog geleverd worden en je neemt het mee naar huis. - Je spaart het boeket op naar een andere week, voor bijvoorbeeld een verjaardag van een collega. In die week zullen er dan twee boeketten geleverd worden in plaats van één.
 • Moet ik zelf nog aan iets denken?
  Nee, je wordt volledig ontzorgt. Ik zorg voor de vazen, het vervangen van de oude bloemen en het omruilen voor de nieuwe. In de koudere periode krijg je prachtige droogbloemen of een kerstboompje tijdens het kerstseizoen. Zo moet je zelf aan niets meer denken én heb je toch steeds een vernieuwde, mooie ruimte.
 • Wat is mijn investering om een jaar ontzorgt te worden?
  Een jaar vol bloemen en schoonheid is onbetaalbaar. Maar mijn prijs voor prachtige, lokale en ecologische bloemen bij jou geleverd is €1792,00 (of €448,00 per kwartaal). Dit is dan een combinatie van wekelijkse verse bloemen en droogbloemen buiten het seizoen.
 • Kan ik je boeketten inbrengen als kost?
  Ja, als zelfstandige zijn de bloemen voor op je werkplaats 100% fiscaal aftrekbaar.
 • Wanneer neem jij vakantie en zijn er geen bloemen?
  Ik en mijn gezin gaan vakantie nemen tijdens het bouwverlof (week 15/07/2024 - 19/07/2024). De andere weken zal er van april tot oktober elke week een vers boeket voorzien worden. U krijgt een mail waarin alle leverdata vermeld staan. Per uitzondering, door onverwachte omstandigheden (bijvoorbeeld door ziekte), zal er gecommuniceerd worden om de leverdata te verplaatsen.
 • Wanneer worden de boeketten geleverd?
  In het seizoen met de verse bloemen, zal er wekelijks een nieuw boeket geleverd worden. Buiten dit seizoen, periode oktober tot maart, zullen er 3 stuks geleverd worden. Dus in oktober ontvang je een droogboeket in vaas, in december bij de kerstperiode zal dit een Nobilis kerstboomje zijn, aangekleed met droogbloemen en in januari zal dit terug vervangen worden door een ander droogboeket in vaas. Je kan kiezen voor een levering op dinsdag of vrijdag, ook dit wordt samen bekeken wanneer dit voor jou het beste moment is.
 • Hoe zit het met de droogbloemen?
  Om de prijs van dit abonnement schappelijk te houden, worden deze boeketten in vaas verhuurd. Deze zullen dus na een periode terug opgehaald worden en vervangen worden door een nieuw boeket met andere kleuren, zodat uw personeel of cliënt of bezoeker steeds verrast wordt door iets nieuws. Als u verliefd bent geworden op dit boeket, kan je dit aankopen na de huurperiode voor een interessante prijs.
 • Waarom zijn FAQ's belangrijk?
  Met FAQ's help je websitebezoekers snel antwoorden te vinden op veelgestelde vragen over je bedrijf en zorg je ervoor dat ze eenvoudiger kunnen navigeren.
 • Wat is een FAQ-onderdeel?
  Een FAQ-onderdeel kan gebruikt worden om veelgestelde vragen over je bedrijf te beantwoorden, zoals 'Naar welke landen verzenden jullie je producten?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'.
 • Waar kan ik mijn FAQ's toevoegen?
  FAQ's kunnen aan elke pagina op je website of je Wix mobile app worden toegevoegd, zodat deze op elk gewenst moment te bekijken zijn.
 • Hoe voeg ik een vraag en antwoord toe?
  Volg deze 4 stappen om een nieuwe FAQ toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Voeg een vraag en antwoord toe. 3. Wijs je FAQ toe aan een categorie. 4. Klik op 'Opslaan' en op 'Publiceren'. Je kunt je FAQ's op elk gewenst moment bijwerken.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • Kan ik een afbeelding, video of GIF aan mijn FAQ toevoegen?
  Ja. Volg deze 4 stappen om media toe te voegen: 1. Beheer FAQ's vanaf je dashboard of in de Editor. 2. Maak een nieuwe FAQ of bewerk een bestaande FAQ. 3. Klik vanuit het antwoordtekstvak op het video-, afbeeldings-, of GIF-pictogram. 4. Voeg media vanuit je bibliotheek toe en sla dit op.
bottom of page