top of page
IMG_1991_jpg.jpg

Duik mee in de wereld van droogbloemen, waar mijn passie echt tot leven komt! Ik maak mooie creaties die helemaal bij jouw stijl en/of gelegenheid passen. Laat je wensen maar komen, en samen zorgen we voor dat unieke, persoonlijke tintje in elke creatie!

Wil jij ook een bloemencreatie in huis dat uniek is en iedereen laat genieten?

IMG_1991_jpg.jpg

​Wil jij ook een bloemencreatie in huis dat uniek is en iedereen laat genieten?

Duik mee in de wereld van droogbloemen, waar mijn passie echt tot leven komt! Ik maak mooie creaties die helemaal bij jouw stijl en/of gelegenheid passen. Laat je wensen maar komen en samen zorgen we voor dat unieke, persoonlijke tintje in elke creatie!

De intrinsieke schoonheid en vormen van droogbloemen zijn een bron van bewondering. Ze zijn delicaat en sterk tegelijkertijd. Ze vangen een moment in de tijd en blijven toch tijdloos. Droogbloemen zijn praktisch onderhoudsvrij en transformeren je huis, kantoor of wachtruimte. Van speelse kleurrijke creaties tot tijdloze stuks met zachte tinten.

UNIEKE CREATIES ALLEEN VOOR JOU

Op maat voor jou

Mijn passie ligt in het creëren van unieke stukken met droogbloemen, een prachtige manier om speciale momenten vast te leggen. Samen gaan we op zoek naar wat perfect past bij jullie, of het nu gaat om stijl, kleur of een creatief accent. Ik hou van het creatief proces en jullie blije gezichten achteraf maken mij echt gelukkig, want voor mij is het meer dan alleen bloemencreaties maken, het is het delen van schoonheid en liefde voor de natuur. 

Speciale momenten om te koesteren

Wil jij een droogbloemenboeket bestellen of een Flower Hoop? Dat kan rechtstreeks via onze webshop. Na bestelling neem ik nog even contact met je op zodat het helemaal past bij waar jij van droomt. 

Unieke creaties speciaal voor jou

Bijzondere droogbloemen

Droogbloemen zijn bijzonder omdat ze hun karakter en kleur van de zomer vasthouden tijdens het drogen. Ze zijn een mooi alternatief voor verse bloemen tijdens de wintermaanden en geven ons zo een vrolijk gevoel tijdens de donkere en natte dagen.

Ze hebben echter wel een heel proces achter de rug. Net als de andere bloemen worden ze gezaaid volgens een teeltplan en in de zomer geoogst om dan in bussels opgehangen te worden in een donkere droge ruimte gedurende een aantal weken. Het natuurlijk proces van drogen kan dan plaatsvinden. Eens droog kunnen ze gebruikt worden om er een weelderige creatie mee te maken.

22088E44-40E9-4E03-B725-45F75AE51F51.jpg

Omdat er vele handelingen vooraf gaan, voordat ze bij jou thuis shinen, is het vaak wel een kleine investering. Maar als je de volgende tips in acht houdt, zullen jouw droogbloemetjes je huis een hele winter en zelfs langer opfleuren.

Tips voor mooie droogbloemen

1. Zet je bloemen niet in direct zonlicht, dit kan ervoor zorgen dat de kleuren sneller vervagen

2. Geef ze absoluut geen water! Handig toch? ;-)

3. Vermijd vochtige ruimtes zoals de badkamer

4. Maak ze stofvrij met de haardroger van op een afstandje. Zet de droger op koud en zacht.

Je kan ook bij me terecht voor andere creatieve stukken. Denk aan tafelversiering, kerstkransen, een kerstboom op maat, rouwstukken en nog veel meer. Als je iets in gedachten hebt, deel het met me! En dan wil ik er maar al te graag mijn creatief brein mee aan de slag laten gaan, om er zo een uniek stuk van te maken!

VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Meer dan alleen boeketten

bottom of page