top of page
IMG_1818_jpg.JPG

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit om samen met jouw mama en/of zussen te doen? Of met je vriendengroepje

Ik organiseer voor jullie met veel plezier een momentje er tussen uit, tussen de bloemetjes en de bijtjes en met een hapje en een drankje.

Quality Time bij de Meir.bloem.hoeve. Hét uitje met familie of vrienden

De tuin is dan voor 2 uurtjes van jullie. Ik geef jullie een rondleiding door de tuin met de nodige pluk tips. Daarna mogen jullie samen genieten van de rust in onze tuin en ieders een boeket van 20 stelen plukken

Kiezen jullie voor zoetigheden met een tasje thee/koffie of voor knabbeltjes en een flesje wijn, laat het me weten bij het aanvragen van jullie Quality Time momentje!

GENIETEN VAN HET MOMENT

Met je familie of vrienden

Onze tuin is een heerlijk plekje, midden in de Brechtse natuur, met een prachtig vergezicht over de velden. Een ideaal plekje om aan zelfzorg te doen, ik doe het elke dag 🙂 en ik laat jullie graag meegenieten van mijn kleine paradijsje, een palet van geuren en kleuren van een diversiteit aan bloemen die groeien en bloeien op het veld in de vollegrond, zowel klassiekers als speciallekes. Geniet niet alleen van de bloemenpracht, maar ook van het gezoem van de bijtjes, dansende vlinders en het vrolijke getjilp van de vogeltjes.

Bloemen plukken in Brecht

Deze uitjes kunnen doorgaan van juli t.e.m september. Maar je kan het natuurlijk nu al vastleggen. Wil je graag een fotograaf meebrengen om deze gezelligheid vast te leggen, kan dat zeker.

Boek nu je quality momentje

bottom of page